over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Wilma Bast. Ik heb sinds 30 jaar een eigen praktijk. Van oorsprong ben ik opgeleid als huidtherapeute en daarom gespecialiseerd in huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Tevens kun je bij mij terecht voor leefstijl- en voedingsadviezen, massages en mindfulness. Want naast een goede uiterlijke verzorging van je huid, is het ook aan te bevelen om naar onderliggende oorzaken te kijken als je huid ernstig opspeelt. Is je spijsvertering op orde en hoe is het met je cortisolwaarden. Om ook daar gedegen in te kunnen adviseren heb ik een HBO opleiding gevolgd in Natuurgeneeskunde.

Ik interesseer me al van jongs af aan voor een natuurlijke manier van leven. Omdat het beter is voor het milieu en voor je eigen gezondheid. En ik weet uit ervaring dat een verandering in leefstijl en voeding mega effectief is om een mooie huid te krijgen en te behouden. Ook het verminderen van stress geeft een positieve werking op je huid.

Door mijn diversiteit in opleidingen,  kan ik je verantwoord en gedegen adviseren over je gezondheid en welbevinden.  Ik ben zelf vrouw en moeder van drie volwassen kinderen. De persoonlijke ervaring die ik uit mijn eigen leven meeneem zie ik als een voordeel. Ik doe dit alles met veel passie en plezier. Ik volg regelmatig bijscholingen omdat ik nooit uitgekeken raak op dit vak en voor mijn klanten altijd het beste te bieden wil hebben!