Gezichtsverzorging

ANTI-AGING GEZICHTSBEHANDELING
Dit is een combinatie van de uitgebreide gezichtsbehandeling met de bindweefselmassage en/of acupunctuur behandeling. Deze behandeling is geschikt voor een huid die verouderingsverschijnselen vertoont. De anti-aging gezichtsbehandeling begint met een stoombad en een diep werkende reiniging van de huid die de celvernieuwing stimuleert. Hierbij wordt ook het decolleté meegenomen. Vervolgens wordt er een huidanalyse gemaakt, zodat de behandeling precies op u is afgestemd.

Onzuiverheden worden verwijderd en wenkbrauwen geëpileerd.
Het decolleté en de gezichtshuid krijgen een boost met een intensief werkende ampul speciaal tegen huidveroudering voor het verfijnen van fijne lijntjes en rimpels, verbetert huidtoon en huidstructuur, kalmeert de huid, bestrijdt schade door zon en pigmentatie problemen. Op het decolleté breng ik een verstevigend masker aan met rozen die helpt bij de aanmaak van collageen voor het verminderen van fijne lijntjes.

De bindweefselmassage uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel). Het stimuleert de huiddoorbloeding en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid. Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

​Vervolgens wordt de huid geharmoniseerd en verzorgd met een lotion en een verstevigend masker aangebracht. Oogcompressen kalmeren de ogen en verstevigen de huid rond de ogen. Terwijl het gezicht masker intrekt masseer ik het decolleté met een verwarmende, harmoniserende olie.

Daarna in overleg met u behandel ik een aantal zones in het gezicht met haarfijne acupunctuur naaldjes. Mogelijk is uw huid niet geschikt voor intense bindweefselmassage, maar wel voor acupunctuur. De naaldjes blijven even zitten voor een optimale werking. Doordat de naaldjes zeer fijn zijn valt het ontzettend mee qua gevoeligheid. Na de behandeling is uw huid goed doorbloed dus u zult een natuurlijke glow ervaren.

Gezichtsacupunctuur is een zeer effectieve methode om veroudering af te remmen en op een natuurlijke manier een jonge frisse uitstraling te behouden. Huidveroudering ontstaat niet alleen door genetische aanleg maar ook door zonbeschadiging, stress, voeding, slaaptekort, te veel sporten, genotsmiddelen en verzuring in het lichaam door teveel suikers en zuivelproducten.

Verjongen zonder Botox en fillers kan doormiddel van bindweefselmassage en anti-aging acupunctuur. Hiermee stimuleer je namelijk sterk het zelfgenezend vermogen van de huid, de aanmaak van collageen en de doorbloeding. De aangezicht spieren ontspannen. Hangende oogleden, kraaienpootjes, kringen onder de ogen, verslapte kaakcontour, lijntjes rond en boven de mond, fronsrimpels, neus/lip plooi, verslapte hals, omlaag staande mondhoeken en huidrimpels zijn te behandelen.

Ter afsluiting wordt het regeneratie- serum,  oogcrème, dag en decolleté crème aangebracht.

Dr. Hauschka 100% biologisch & duurzaam

In de praktijk werk ik met twee zeer bekende en effectieve merken: Dr. Hauschka en Loveli. Ik help mijn klanten graag aan een mooie gezonde huid. Daar hoort een stukje advies en hulp bij. Zeker als je huidproblemen hebt als acne of eczeem. Hoe ga je daarmee om en hoe krijg je blijvende verbetering? Advies over hoe je je huid het beste verzorgt, maar ook over voeding en leefstijl. Want een gezonde huid komt van binnenuit.

dr hauschka