Gezichtsverzorging

Dr. Hauschka 100% biologisch & duurzaam

In de praktijk werk ik met twee zeer bekende en effectieve merken: Dr. Hauschka en Loveli. Ik help mijn klanten graag aan een mooie gezonde huid. Daar hoort een stukje advies en hulp bij. Zeker als je huidproblemen hebt als acne of eczeem. Hoe ga je daarmee om en hoe krijg je blijvende verbetering? Advies over hoe je je huid het beste verzorgt, maar ook over voeding en leefstijl. Want een gezonde huid komt van binnenuit.

Behandelingen

Er zijn diverse behandelingen mogelijk. Een reinigende behandeling is een effectieve als je je huid een korte oppepper wilt geven. Kies je voor een volledige behandeling dan wordt epileren toegevoegd én een gezicht & decolleté massage van 20 minuten.

Een bijzondere plek neemt de klassieke Dr. Hauschka behandeling in. Deze 2 uur durende gezichtsbehandeling begint met een warm voetenbad en heeft naast reinigen/epileren etc. meerdere massages zoals hand/voet/hoofdhuid (zie de pagina Dr. Hauschka behandelingen).

Anti-aging behandeling

Deze behandeling verdient wat extra uitleg. Door middel van intensieve bindweefselmassage en gezichts-acupunctuur verbetert je huid en collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Zonder Botox een natuurlijke verjonging. En het werkt echt 🙂

Meest gekozen en effectieve behandeling!

Gezichts-acupunctuur is een zeer effectieve methode om veroudering af te remmen en op een natuurlijke manier een jonge frisse uitstraling te behouden. Huidveroudering ontstaat niet alleen door genetische aanleg maar ook door zonbeschadiging, stress, verkeerde voeding, slaaptekort, genotsmiddelen en verzuring in het lichaam door teveel suikers en zuivelproducten.

Verjongen zonder Botox en fillers kan door middel van bindweefselmassage en anti-aging acupunctuur. Hiermee stimuleer je namelijk sterk het zelfgenezend vermogen van het lichaam, de aanmaak van collageen en de doorbloeding in de huid. De aangezichtsspieren ontspannen. Kraaienpootjes, kringen onder de ogen, verslapte kaakcontour, lijntjes rond en boven de mond, fronsrimpels, neus/lip plooi en andere diepe huidrimpels zijn te behandelen.

De bindweefselmassage beïnvloed de onderliggende huidlagen (het onderhuidse bindweefsel). Het stimuleert de doorbloeding en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid. Als de celwanden bijna niet meer in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren ontstaan verklevingen die diepere rimpels veroorzaken. Doordat de huid met de massage een verbeterde doorbloeding krijgt ontstaat een goede stofwisseling.

Deze behandeling is voor een rijpere huid die reeds verouderingsverschijnselen vertoont. Maar ook voor de dertig plusser, ter vertraging van het natuurlijke verouderingsproces. Voorkomen is beter dan genezen!

Hoe verloopt zo’n behandeling en doet het pijn?

De behandeling is een combinatie van de uitgebreide gezichtsbehandeling met de bindweefselmassage en/of acupunctuur behandeling. Er wordt gewerkt met regeneratieve ampullen en een diepte peeling met hyaluronzuur en melkzuur. Na de reiniging en peeling volgt het stoombad en daarna worden onzuiverheden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd. Dan volgt 20 minuten tot een half uur bindweefselmassage.

Na de bindweefselmassage kunnen een aantal zones in het gezicht met haarfijne acupunctuur naaldjes gedaan worden. Soms is een type huid niet geschikt voor intense bindweefselmassage, maar wél voor acupunctuur. De naaldjes blijven even zitten voor een optimale werking. Doordat de naaldjes zeer fijn zijn valt het ontzettend mee qua gevoeligheid. De meeste mensen ervaren het als volledig pijnloos.

Hierna wordt een ampul aangebracht, een oogmasker en een anti-aging gezichtsmasker. Als afsluiting van de behandeling krijg je een passende dagverzorging met een serum eronder.

Het geheel is ontspannend om te ondergaan en met een maximum aan resultaat! Na de behandeling is je huid goed doorbloed en ervaar je een natuurlijke glow:)

dr hauschka